Mozogj velünk és varázsoljuk igazi csodává a rászoruló gyermekek karácsonyát! (x)

340
gyerek a karácsonyfánál

Volt már részed olyan karácsonyban, ahol szomorú arcok gyűltek a fenyőfa köré, vagy ezek az arcok nem is voltak jelen és teljesen egyedül voltál? Amennyiben igen, akkor sajnos tudod milyen érzés. Abban az esetben, ha még nem éltél át hasonlót, a szerencsések közé tartozol és kívánjuk, hogy ez ne történjen meg veled az életben.

Mi a Havita és a CrossFit MayFly team bízunk abban, hogy ez a jelenség egyre kevésbé lesz jelen bolygónkon, ennek érdekében pedig összefogtunk és eldöntöttük, hogy a lehető legtöbb gyermek karácsonyát tesszük boldoggá, önfeledté. Az összefogás eredménye pedig egy egyedülálló sportrendezvény lett, ahol a résztvevők a testükkel, lelkükkel és természetesen anyagi hozzájárulásukkal is mosolyt csalhatnak a kis lurkók arcára.

Miről szól a rendezvény?

Mondhatnánk úgyis, hogy egy vidám “családi ramazúri” lesz, bár ez részben igaz is. Viszont a főszereplők a szórakozás mellett garantáltan gyorsabban veszik majd a levegőt, többször feszítik meg bicepszeiket és számtalanszor szorítják össze fogaikat.

Ahogy az esemény neve, a “Jótékonysági evezés maraton 2023” is utal rá, bizony evezni kell, bár nem vízen, hanem edzőteremben, mégpedig evezőgépekkel. Igaz újabb nevezést a teltház miatt nem fogadhatnak a szervezők, de az eddig jelentkezett résztvevők 3-4 fős csapatokba verődve 4 órán keresztül hajtanak majd, hogy több, mint 42 km távot leevezzenek.

- hirdetés -

Természetesen a versenyszellem kizárása nem lehetséges ebben a helyzetben, így a legjobb csapatok díjazásban részesülnek. Azonban a rendezvény fő célja nem más, mint az adományozás, az önzetlen segítség.

Kinek a részére és milyen formában gyűjtjük az adományt?

Először is nézzük a támogatási lehetőségeket, melyekre több opciót is biztosítunk. Első ízben a versenyre jelentkezők élhettek felajánlásokkal, mégpedig a nevezési díj formájában, ugyanis a 24.000 Ft-os csapatjegyből 14.000 Ft-ot automatikusan jótékony célokra fordítunk.

Amennyiben erről lemaradtál és már nem tudtál nevezni a megmérettetésre, akkor sincs okod búslakodni. Nézőként, a csapatok szurkolójaként is van lehetőséged adományozni. Legyen szó pénzbeli támogatásról vagy használati tárgyak, leginkább játékok formájában történő felajánlásról, mindent szívesen fogadunk.

Pártfogolt alapítványunk a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, akik a MayFly CrossFit, a Havita team, valamint az esemény minden résztvevője által járulnak hozzá a hátrányos helyzetű gyermekek boldogabb mindennapjaihoz.

A versenyzők erőfeszítéseit is díjazzuk a Havita meglepetéseivel

Ahogy fentebb írtuk a rendezvény középpontjában az adományozás áll, azonban egy verseny nem létezhetne díjazás nélkül, amely még inkább motiválja a résztvevőket. Ebben az egészséges életmód elkötelezett hívei, a Havita webáruháza sietett segítségünkre, akik különleges ajándékcsomagokkal kedveskednek az első 3 helyezettnek.

Sőt a Havita csapata duplán kiveszi részét a felajánlásokból, ugyanis versenyzőként is megmérettetik magukat. Amennyiben te is szurkolnál nekik, keresd őket a vicces nyuszival és a “DÍSZVENDÉGEK” felirattal ellátott pólóban.

Érdemes jönnöm akkor is, ha nem tudok evezni?

Ez nem kérdés! Kérjük is, hogy nézz be hozzánk, ugyanis minél nagyobb a létszám, annál több adományt továbbíthatunk a rászoruló gyermekek részére. Ennek tükrében arra is megkérünk, hogy hívd meg barátaidat, ismerőseidet, akik szintén cselekedhetnek egy jó ügy érdekében.

Amennyiben meglátogatsz bennünket, igyekszünk számodra a legjobb hangulatot biztosítani. Hatalmas kivetítőkön drukkolhatsz az evező csapatoknak, cseveghetsz edzőinkkel, vagy összetartó közösségünk bármely tagjával, de, ha úgy tartja kedved bulizhatsz is egyet a szenzációs DJ Fagyi szettjeire, aki a teljes eseményen szüntelenül biztosítja a talpalávalót.

Hol és mikor találkozunk?

Jótékonysági sportrendezvényünk 2023. december 3-án pontban 10:00-kor startol, majd 4 órán keresztül dübörög egészen 14:00-ig. Amennyiben nem jártál még nálunk, termünket Budapesten a XI. kerületben a Kondorfa utca 6. szám alatt találod meg. Bővebb információért keress bennünket a 06-70-397-12-05-ös telefonszámon, az info@crossfitmayfly.com e-mail címen, weboldalunkon vagy bármely közösségi oldalunkon. Ne habozz! Tarts velünk és varázsoljuk együtt csodássá az apróságok karácsonyát!